Acne

 

Acne is een huidaandoening die ontstaat door verstopping, ontsteking of overmatige productie van talg. Tijdens de pubertijd komt dit vaak voor in de vorm van puistjes, maar acne kan zich ook op latere leeftijd uiten. Door voeding, lifestyle of hormonen kan je huid uit balans raken. Er zijn gelukkig veel mogelijkheden om acne en littekens die zijn ontstaan door acne, te verminderen of zelfs geheel te laten verdwijnen.

Bij een acne behandeling kijken we zowel naar de buitenkant als de binnenkant van de huid. Op basis daarvan wordt een persoonlijk behandelplan samengesteld voor het beste resultaat.

pigmentatie

 

Pigmentvlekken op de huid ontstaan door onregelmatige productie van melanine. Melanine is het pigment dat huid en haar kleur geeft. Door een overmatige productie van melanine door blootstelling aan de zon zonder bescherming, hormonen en ook door littekens krijgt de huid pigmentvlekken of verkleuringen.

Voordat we een pigmentbehandeling toepassen, analyseren we eerst je huid, zodat exact vastgesteld kan worden welke behandeling voor jou het beste resultaat geeft. Pigmentatie is onder andere te behandelen door middel van peelings en dermapen-microneedling. Deze behandelingen zorgen daarnaast voor een algehele boost van je huid, ze verminderen tekenen van huidveroudering en je krijgt een egalere huid.

BYE BYE ACNE | 45 MIN

Speciaal op maat gemaakte facial voor de acne huid. Geschikt voor alle leeftijden.

HUIDVERBETERENDE PEELING | 60 MIN

Speciaal gemixte peeling van verschillende zuren om pigmentatie te verminderen in de diepere huidlagen.

MICRONEEDLING DERMAPEN | 60 MIN

De huid wordt gestimuleerd door kleine naaldjes waardoor pigmentatie in de bovenste huidlagen verminderen.