Acne

Wanneer je last hebt van acne (mee-eters, puistjes en ontstekingen), heb je vaak alles al geprobeerd om de acne tegen te gaan. Acne is een huidaandoening die ontstaat door verstopping, ontsteking of overmatige productie van talg.

Tijdens de pubertijd komt dit vaak voor in de vorm van puistjes, maar acne kan zich ook op latere leeftijd uiten. Door voeding, lifestyle of hormonen kan je huid uit balans raken. Het is een huidaandoening die veel invloed kan hebben op je leven en zelfbeeld. Er zijn gelukkig veel mogelijkheden om acne en littekens die zijn ontstaan door acne, te verminderen of zelfs geheel te laten verdwijnen.

Bij een acne behandeling kijken we zowel naar de buitenkant als de binnenkant van de huid. Op basis daarvan  kijken wij wat de triggers zijn en adviseren de juiste producten voor thuis. Wij geloven namelijk dat 50% van de acne door de juiste thuisproducten kan worden opgelost en de overige 50% word aangepakt door de juiste specialistische behandelingen toe te passen. Daarom wordt altijd een persoonlijk behandelplan samengesteld voor het beste resultaat.

pigmentatie

Pigmentvlekken op de huid ontstaan door onregelmatige productie van melanine. Melanine is het pigment dat huid en haar kleur geeft. Door een overmatige productie van melanine door blootstelling aan de zon zonder bescherming, hormonen en ook door littekens krijgt de huid pigmentvlekken of verkleuringen.

Voordat we een pigmentbehandeling toepassen, analyseren we eerst je huid, zodat exact vastgesteld kan worden welke behandeling voor jou het beste resultaat geeft. Pigmentatie is onder andere te behandelen SkinPen microneedling. Deze behandelingen zorgen daarnaast voor een algehele boost van je huid, ze verminderen tekenen van huidveroudering en je krijgt een egalere huid.

welke behandeling heb ik nodig?

acne behandeling | 45 MIN

Speciaal op maat gemaakte behandeling voor de acne huid. We kijken wat de triggers zijn, adviseren de juiste producten voor thuisgebruik en maken een persoonlijk behandelplan.  Geschikt voor alle leeftijden.

HUIDVERBETERENDE PEELING | 60 MIN

Speciaal gemixte peeling op basis van verschillende zuren om verlichting en behandeling van acne, (acne) littekens, vermindering van grove poriën, verlichting en vermindering van pigmentatie en vermindering van al gemaakte zonschade aan te pakken. 

MICRONEEDLING skinpen | 60 MIN

Medische microneedling met de SkinPen is uniek en één van de populairste en veiligste behandelingen op dit moment. De medische microneedling met de SkinPen kun je inzetten voor veel huidproblemen, maar ook voor algemene huidverbetering. Wil je (acne) littekens, grove poriën verminderen, littekens, een collageenboost, pigment / melasma of werken aan een structuurverbetering? Kies dan voor een kuur met deze FDA-goedgekeurde medisch microneedling systeem.