Huidverbeterende Peeling

Wil je echte huidverbetering waardoor je een egale, stevige, frisse en stralende huid krijgt? Stoor je je aan rimpeltjes, (acne) littekens, huidverkleuringen of grove poriën? Of wil je juist het beste uit je huid halen? Kies dan voor een huidverbeterende peeling.

We zetten je huid aan het werk door middel van een unieke mix van natuurlijke zuren met hoge concentraties. Een peeling is een vloeistof die bestaat uit natuurlijke zuren zoals gluconolactone, melkzuur, glycolzuur, salicylzuur en amandelzuur. De peelings verweken de dode huidcellen waardoor deze sneller afschilferen. Dit stimuleert de huid om nieuwe, jonge gezonde huidcellen aan te maken. Hierdoor word je huid effectief aangepakt met als resultaat: de huid word steviger, sterker en straalt!

De peelings zijn effectief, bewezen en doeltreffend. Na een peeling oogt de huid meteen frisser, stralend en ervaar je na 7 dagen een prachtige glow. In een korte tijd bereik je veel resultaat. De behandeling is altijd gericht op effect en word zo ontspannend en comfortabel mogelijk gemaakt. Doordat we gerichte adviezen en behandelingen geven specifiek gericht op jouw huid, behalen we mooiste resultaten.

Wist je dat je peelings kunt combineren met bijvoorbeeld microneelding, face contouring mask en chitossil collagen therapy? Wil jij een afspraak maken voor een huidverbeterende peeling in Groningen?  

Voor elke huid is er een geschikte peeling
Ook voor de gevoelige,kwetsbare of vettere of gecombineerde huid is er een passende peeling

Een peeling
is dé ultieme
huidverbeterende
behandeling

Peeling is inzetbaar voor:

Het resultaat:

 

Voor- en nazorg 

Wanneer je een behandeling boekt, houdt dan rekening met de juiste voorzorg en nazorg. Het gebruiken van de juiste thuisproducten door ons geadviseerd, raden we aan om de peeling te ondersteunen en om het resultaat vast te houden na de behandeling. De huid moet op de juiste manier verzorgd worden om goed te kunnen herstellen. Wanneer je je huid onvoldoende verzorgd of niet de juiste thuisproducten gebruikt kan het tegenovergestelde effect plaatsvinden. 

Gedurende de behandelperiode moet je direct zonlicht en zonnebank vermijden (tot 14 dagen) en je huid beschermen met minimaal een SPF50. Vermijd ook zwembaden en sauna minimaal de eerste 3 dagen na de behandeling.