Facials

Elke huid is uniek, daarom wordt elke huidbehandeling die wij uitvoeren aangepast aan jouw specifieke huid. Voorafgaand aan de eerste behandeling houden we een intake. Tijdens deze intake achterhalen we jouw persoonlijke (huid)wensen en behoeften. Daarnaast is deze intake een leidraad voor het verbeteren van de huidconditie of het oplossen van huidproblemen.

De oorzaak van de huidproblemen ligt vaak aan het ontbreken van balans van binnenuit. Behandelingen zijn er in verschillende soorten en maten. Samen beslissen we de behandeling voor huidverbetering, door middel van de juiste producten en technieken. Aan elk huidprobleem is iets te doen, waardoor we altijd streven naar een mooie, gezonde en stralende huid.

Impression Facial  |  30 min

De behandeling bestaat uit meerdere stappen. We starten met een reiniging, vervolgens een dieptereiniging met scrub, daarna worden onzuiverheden verwijderd en volgt als afsluiting verzorging op maat. Tijdens deze compacte treatment brengen we de huid in twee stappen weer in balans met de producten die het best passen bij jouw huidtype.

Relaxation Facial  |  60 min

Deze ontspannende gezichtsbehandeling bevordert een heldere uitstraling en een gezonde gloed. Deze behandeling bestaat uit een reiniging gevolgd door een dieptereiniging met scrub. Vervolgens worden onzuiverheden verwijderd en brengen we een heerlijk masker aan. Een massage van de decolleté en nek zorgen daarna voor een ultieme ontspanning. 

De behandeling word afgesloten met een verzorging op maat.

Aan elk huidprobleem
is iets te doen