Injectables

Injectables zijn behandelingen die met een injectie worden uitgevoerd. Het zijn injectievloeistoffen die via een dunne naald in de huid worden gespoten. Rimpels en plooien worden opgevuld, lijnen worden zachter en vermoeidheid verdwijnt uit het gezicht. 

De resultaten blijven natuurlijk: weer een energieke, jongere en frisse uitstraling.

Ontmoet Drs. Robin Ernsting

Boudoir werkt samen met drs. Robin Ernsting. Drs. Robin Ernsting is specialist op het gebied van injectables en is een zeer vakkundig en betrouwbaar cosmetisch arts. 

​‘Het werk als cosmetisch arts geeft mij zeer veel voldoening. Als arts heb ik mijn uitdagingen gevonden; een  zeer creatieve geest in combinatie met mijn kritische blik, handigheid en vakkundig in de persoonlijke omgang en betrokkenheid bij mijn cliënten. Kortom deze factoren bieden mij een unieke combinatie die me veel voldoening en plezier in mijn werk geven. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik dit vak mag uitoefenen; veilige en professionele producten die mij ondersteunen in het creëren van unieke resultaten bij mijn klanten. De blijdschap delen omdat het behaalde resultaat de verwachtingen heeft overtroffen. Daarin voel ik mij bevoorrecht dat ik met mijn klanten mag meedenken en zo bijdragen aan een optimaal resultaat!’

– Drs. Robin Ernsting

Maak je afspraak

Werkwijze & behandeling

Voordat de behandeling start informeert dr. Robin Ernstig je eerst over wat de behandeling specifiek voor jou zal betekenen. Hij kijkt naar het gezicht, de mimiek en je uitstraling. Op basis daarvan bespreekt hij samen met jou wat de beste behandeling lijkt. Van tevoren vertelt Drs. Robin Ernsting waar de filler en/of Botuline Toxine aangebracht wordt en welk effect dat zal hebben.

De daadwerkelijke behandeling duurt zo’n 20 minuten. Afhankelijk van de plaats waar de injectables aangebracht worden, en afhankelijk van je gevoeligheid, kan eerst een verdoving aangebracht worden. Na de behandeling kun je, zonder begeleiding, meteen weer naar huis of naar het werk. 

Injectables voor een natuurlijke, energieke en frisse uitstraling

Referenties

Drs. Robin Ernsting is lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde. Hij heeft jarenlange ervaring met injectables. In 2002 is Robin Ernsting geregistreerd als specialist onder het BIG nummer 59044586801.

Interesse?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis intakegesprek. Afhankelijk van de behandeling kan direct na het intakegesprek ook een behandeling plaatsvinden.