Definitief ontharen | IPL

Ervaren hoe het is om nooit meer te scheren, waxen of epileren? Probeer de pijnloze ontharingsbehandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van de Intense Pulsed Light Technology (IPL). Boudoir werkt met de MedCos IPL-methode. Deze methode is een veilige manier van ontharen, waarbij gebruik wordt gemaakt van licht. De technologie focust zich op de verwijdering van haarzakjes door middel van een puls van licht, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en snel met de MedCos IPL-methode.

Behandeling

In totaal zijn er gemiddeld acht behandelingen nodig voor het beste resultaat. Dit aantal om gegarandeerd te zijn dat de haarzakjes bereikt en vernietigd zijn. Gelukkig is de behandeltijd voor definitief ontharen kort. Daarnaast adviseren wij één onderhoudsbehandeling per jaar, voor een optimaal en langdurig effect.

VOORDELEN VAN MEDCOS IPL

VOORDELEN TEN OPZICHTE VAN ANDERE IPL APPARATEN

Voordelen ten opzichte van andere IPL apparaten is dat Medcos IPL geschikt is voor bijna alle huidtypes door de SHR functie en sneller werkt dan andere systemen. Het ontharen van oksels of bikinilijn duurt slechts vijf minuten en benen in 20 minuten.

Veilig ontharen en nooit meer scheren, harsen, epileren of waxen