Lianne

 

Na mijn jarenlange ervaring als assistent manager en huidspecialist, vond ik het tijd om mijn dromen na te streven. Het is mijn passie om mensen nog mooier te maken. Naast het leveren van kwaliteit en eerlijk advies, vind ik persoonlijke aandacht erg belangrijk. Door me continue te ontwikkelen, op gebied van producten en kennis, probeer ik mijn vakkundigheid uit te breiden en te perfectioneren. Mijn focus ligt op een gezonde huid. Dit vind ik een belangrijk onderdeel van mijn werk. 

Jill en ik hebben onze krachten gebundeld om een fantastisch concept neer te zetten. Jill vult mij aan waar nodig en is ontzettend fijn om naast mij te hebben. In april 2019 heb ik de Beauty Award ‘Beste schoonheidsspecialist van het jaar’ in ontvangst mogen nemen. Een absolute kroon op mijn werk!

Wil je een online-huidanalyse van Lianne? Dat kan!

Jill

 

Na 3 jaar als zelfstandige te hebben gewerkt in mijn salon Jill&haar, kriebelde het om te groeien en om een stap verder te gaan. Lianne voegt door schoonheidsspecialisme iets extra’s toe waardoor er een prachtig concept is ontstaan. De afgelopen jaren ben ik mijzelf blijven ontwikkelen door middel van educaties, hierdoor ligt er extra focus op gezond haar. De producten waarmee ik werk zijn daarom ook vrij van gluten, parabenen, sulfaten en tevens veganistisch. Daarnaast bied ik meerdere behandelingen aan om het haar sterker, gezonder en nog mooier te maken. Mijn sterke kant is om de wens van de klant te achterhalen en deze te vertalen naar een prachtig eindresultaat. Met de vakkundigheid van Lianne aan mijn zijde kunnen we je stralend de deur uit laten gaan.

Wil je een online-haaranalyse van Jill? Dat kan!

Kim

 

Op mijn veertiende vroeg mijn kapster wat ik later wilde worden, met trots antwoorde ik Kapster! Na mijn opleiding heb ik circa 10 jaar gewerkt in een kapsalon in Groningen en nog een jaar meegepakt in Soest, een fantastische ervaring om in diverse bedrijven inspiratie op te mogen doen.

In deze periode heb ik mijn huidige collega Jill leren kennen en vol enthousiasme en passie hun bedrijf zien opgroeien tot een pareltje van een City Spa in de stad Groningen.

Het is voor mij een eer om deel te mogen nemen aan het team van Boudoir en voor jou klaar te mogen staan!

Helena

Het leukste aan mijn vak vind ik om mensen echt in de watten te leggen en ze met een stralend gevoel de deur uit te laten gaan! 

Ik heb het erg naar mijn zin bij Boudoir. Het is een modern bedrijf en Lianne & Jill doen er alles aan om met de tijd mee te gaan. Dat kan je ook zeker terug zien in de kwaliteit van de behandelingen en het contact met de klant. 

Daarnaast zie ik mijn werk ook als mijn hobby en heb ik er veel plezier in om mijn werk uit te voeren. 

Manon

Al van kleins af aan ben ik bezig met de uiterlijke verzorging en specifiek de nagelverzorging. Zo lakte ik als jong meisje vaak de nagels van mijn zussen, moeder en vriendinnen. Het motiveert mij enorm om andere mensen blij te maken met mooi gelakte nagels.
 
Ik ben ontzettend blij dat ik mag leren en werken onder de professionele begeleiding van Jill en Lianne. 

Boudoir is voor mij een gezellige en leerzame salon en vind het daarom te gek dat ik er nu ook onderdeel van mag uitmaken. Mijn enthousiasme en mijn kennis hoop ik over te kunnen dragen tijdens de behandelingen zodat de klant vrolijk, mooi en tevreden de deur uitloopt.