Lianne

Na mijn jarenlange ervaring als assistent manager en huidspecialist, vond ik het tijd om mijn dromen na te streven. Het is mijn passie om complexe huidproblematiek aan te pakken. Een huid structureel aanpakken, maatwerk met huidverbetering als doel. Naast het leveren van kwaliteit en eerlijk advies, vind ik persoonlijke aandacht erg belangrijk. Door me continue te ontwikkelen, op gebied van producten en kennis, bereid en perfectioneer ik mijn vakkundigheid. 

Jill en ik hebben onze krachten gebundeld om een fantastisch concept neer te zetten. In april 2019 heb ik de Beauty Award ‘Beste schoonheidsspecialist van het jaar’ in ontvangst mogen nemen. Een absolute kroon op mijn werk!

Wil je een online-huidanalyse van Lianne? Dat kan!

Jill

 

Na 3 jaar als zelfstandige te hebben gewerkt in mijn salon Jill&haar, kriebelde het om te groeien en om een stap verder te gaan. Lianne voegt door schoonheidsspecialisme iets extra’s toe waardoor er een prachtig concept is ontstaan. De afgelopen jaren ben ik mijzelf blijven ontwikkelen door middel van educaties, hierdoor ligt er extra focus op gezond haar. De producten waarmee ik werk zijn daarom ook vrij van gluten, parabenen, sulfaten en tevens veganistisch. Daarnaast bied ik meerdere behandelingen aan om het haar sterker, gezonder en nog mooier te maken. Mijn sterke kant is om de wens van de klant te achterhalen en deze te vertalen naar een prachtig eindresultaat. Met de vakkundigheid van Lianne aan mijn zijde kunnen we je stralend de deur uit laten gaan.

Wil je een online-haaranalyse van Jill? Dat kan!

Kim

 

Op mijn veertiende vroeg mijn kapster wat ik later wilde worden, met trots antwoorde ik Kapster! Na mijn opleiding heb ik circa 10 jaar gewerkt in een kapsalon in Groningen en nog een jaar meegepakt in Soest, een fantastische ervaring om in diverse bedrijven inspiratie op te mogen doen.

In deze periode heb ik mijn huidige collega Jill leren kennen en vol enthousiasme en passie hun bedrijf zien opgroeien tot een pareltje van een City Spa in de stad Groningen.

Het is voor mij een eer om deel te mogen nemen aan het team van Boudoir en voor jou klaar te mogen staan!