Microneedling is inzetbaar voor:

Microneedling

Microneedling is een behandeling, waarbij we met behulp van speciale steriele naaldjes onder hoge snelheid kleine gaatjes in je huid maken. Deze gaatjes zijn met het oog niet of nauwelijks zichtbaar. Op die manier ontstaan er kleine verticale kanaaltjes, waardoor speciale voedingsstoffen extra goed en diep in je huid worden opgenomen. Ook wordt de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine hierdoor gestimuleerd. Je huid wordt voller, gladder en strakker. Oneffenheden verminderen en zullen soms zelfs helemaal verdwijnen.

De Microneedling is een uitstekende behandeling voor een huid die extra aandacht nodig heeft, beschadigd of verouderd is.

Het resultaat:

Een natuurlijk genezingsproces voor de huid die extra aandacht nodig heeft

Het resultaat:

Institute BCN

Institute BCN heeft een breed assortiment van mesotherapie ampullen. Dit zijn glazen flesjes met zeer hoog geconcentreerde en gedoceerde werkstoffen. Deze ampullen pakken problemen als verslapping, pigmentatie, acne, couperose, littekens, striae en zelfs haarverlies letterlijk bij de kern aan. Uitgangspunt bij alle productformules van Institute BCN zijn de effectiviteit, de juiste moleculaire grootte en zuiverheid van de werkstoffen.

Zo kun je per persoon de meest optimale cocktail van werkstoffen samenstellen. Dit betekent dat je ampullen onderling kan combineren. Dit resulteert in een optimale, gepersonaliseerde en dus uiterst effectieve aanpak van de huidproblemen. Deze ampullen kunnen tijdens een microneedling behandeling extra ingezet worden voor een 100% op maat behandeling.

Een natuurlijk genezingsproces voor de huid die extra aandacht nodig heeft