Microneedling is inzetbaar voor:

Medische Microneedling

De SkinPen medische microneedling is een behandeling, waarbij we de huid in de diepte vernieuwen. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld en beschikt over uitgebreide wettenschappelijke studies en keuringen. Het is een zeer effectief apparaat om de huid te verbeteren en te vernieuwen. Medische microneedling met de SkinPen is uniek en één van de populairste en veiligste behandelingen op dit moment. De medische microneedling met de SkinPen kun je inzetten voor veel huidproblemen, maar ook voor algemene huidverbetering. Wil je (acne) littekens, grove poriën verminderen, littekens, een collageenboost, pigment / melasma of werken aan kleur- en structuurverbetering? Kies dan voor een kuur bij onze salon in Groningen.

 

Het resultaat:

Jarenlang profijt van de skinpen microneedling

huidvernieuwing in de diepte zonder oppervlakkige beschadigingen

Met de SkinPen ben je altijd verzekerd van een veilige behandeling van jouw huid. De naaldjes van de SkinPen zijn gemaakt van chirurgisch staal en zijn daarom harder en gladder dan bij andere microneedling systemen waarvan de naaldjes vaak haakjes en bramen hebben wat zorgt voor ongewenste oppervlakkige huidbeschadigingen. Doordat het mechaniek van de SkinPen in de verwisselbare kop zit, is deze veiligheid bij iedere behandeling opnieuw gegarandeerd. Door een continu bewaakte vaste naalddiepte van de SkinPen is er geen kans op huidbeschadigingen. Bovendien kan gedurende het hele jaar de SkinPen veilig uitgevoerd worden en is de behandeling ook geschikt voor donkere huidtypes.

Hoe werkt de behandeling?

Door middel van hele kleine steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, worden kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Dit activeert het natuurlijke herstelproces en de fibroblasten beginnen meer elastine en collageen (type 3)  te produceren. De behandeling word gestart met het reinigen van je huid. Vervolgens brengen we het Skinfuse serum aan en starten we met de SkinPen behandeling. De eerste 24 uur gebruik je alleen de nabehandelingskit. Deze krijg je mee na de behandeling en is bij de prijs inbegrepen.

FAQ SKINPEN MEDISCHE MICRONEEDLING

Voor een optimaal resultaat heb je 4 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4 weken.

Na iedere behandeling zie je verbetering in de huid plaats vinden. Na 10 dagen ontstaat een mooie glow op de huid en na ongeveer 4 tot 6 weken na een SkinPen-kuur is dit duidelijker zichtbaar. Het aanmaakproces van collageen en de uitwerking hiervan kan tot een jaar na de behandelingen doorwerken.

  • (Acné)littekens
  • Fijne lijntjes
  • Pigmentvlekjes (bijvoorbeeld door zonneschade)
  • Doffe huid/grauwe teint
  • Grove huidstructuur
  • Striae/striemen
  • Vergrote poriën

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling, kan je huid er wat roder uitzien, warm zijn en prikkelend aanvoelen. Dit neemt doorgaans na enkele uren af. De behandeling heeft een korte herstelperiode. Twee tot drie dagen na de behandeling kan er op sommige plaatsen ook wat schilfering optreden. Na elke behandeling ontvang je 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen. Deze producten zijn in de prijs van de behandeling inbegrepen.

De naaldjes van de SkinPen zijn gemaakt van chirurgisch staal en daarom harder en gladder dan dat van andere microneedling systemen. Die naaldjes hebben vaak haakjes en bramen die voor ongewenste oppervlakkige huidbeschadigingen kunnen zorgen. Ook is de kans op pigmentatie bij de behandeling met de SkinPen veel kleiner. De SkinPen is FDA-goedgekeurd. FDA staat voor Food and Drug Administration, het agentschap van de federale overheid in de Verenigde Staten die de kwaliteit van voedsel en medicijnen controleert. De SkinPen is door hen op meer dan 90 kwaliteits- en veiligheidseisen gecontroleerd en goedgekeurd.

Veiligheid staat bij ons voorop, daarom hebben we bewust gekozen voor de SkinPen medische microneedling vanwege de superieure veiligheid, korte hersteltijd en indrukwekkende behandelresultaten. Het is een effectieve manier om je huid te verbeteren zonder risico’s of vervelende huidreacties. Een behandeling met de SkinPen kunnen we het hele jaar door veilig uitvoeren en is geschikt voor alle huidtypes: zelfs wanneer je last hebt van rosacea of als je pigmentgevoelig bent.

Na elke SkinPen behandeling ontvang je 2 huidverzorgingsproducten om je huid de eerste paar dagen na de behandeling te verzorgen. Om de resultaten van de SkinPen behandeling te behouden en te optimaliseren is het juiste productgebruik voor thuis essentieel.  Daarom zullen wij altijd onze producten adviseren voor het optimale resultaat en behoud van de behandeling. 

Na de SkinPen behandeling zal de huid er rood uitzien. Deze roodheid kan een dag aanhouden.
Tot 72 uur na de behandeling dien je de zon, zonnebank, sauna, heet douchen, intensief sporten of zwemmen te vermijden.

Tot 4 weken na de SkinPen behandeling mag je geen andere huidbehandeling ondergaan.  Je huid heeft tijd nodig om te herstellen. Wij zullen de juiste SPF50 adviseren voor dagelijks thuisgebruik.

Wanneer je echt het beste resultaat wilt behalen, is het verstandig om een kuur aan te schaffen. Hiermee kunnen we fantastische resultaten behalen terwijl jij een zeer voordeling tarief betaald. Onze aanbieding :

  • kuurpakket van 6 behandelingen €150,- p.b. in plaats van €195,- p.b. (jouw voordeel : €270,- korting op het totale pakket)