Oxygeneo

 

Sta je open om op een innovatieve manier je huid te verbeteren? Dan is de OxyGeneo behandeling wat voor jou. Een exclusieve 4-in-1 behandeling die een verbetering brengt voor de huidtextuur met als resultaat een stralend verzorgd gelaat.

OxyGeneo maakt gebruik van een innovatieve zuurstof behandeling die haar inspiratie vindt in de therapeutische werking van natuurlijke warmwaterbronnen. Deze bronnen staan erom bekend dat ze de zuurstofvoorziening in de huid kunnen verhogen. Het verbluffende resultaat van deze behandeling komt dan ook voort uit de genezende werking van zuurstof.

Na de behandeling voel en zie je het verschil direct. De fijne lijntje evenals rimpels verdwijnen, de huid ziet er gladder uit en poriën zijn verfijnd.

 

Werkwijze & behandeling

Deze behandeling bestaat uit 4 functies, die gelijktijdig worden uitgevoerd:

Exfoliatie
In deze stap verwijderen we de dode huidcellen en stimuleren we de nieuwe, jonge huidcellen. Dit heet exfoliëren. Overtollige huidcellen worden verwijderd, waardoor de huid voorbereid is om open te staan voor de opname van actieve ingrediënten. 

Insluizen
Tijdens het insluizen worden ingrediënten door de huid opgenomen door een combinatie van exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnen uit. Dit zorgt direct voor een vermindering van fijne lijntjes.

 

 

Deze behandeling kan het hele jaar worden ondergaan en is geschikt voor alle huidtypen, elke huidskleur en alle gezichtsgebieden.

Zuurstof
Op de huid ontstaan koolstofdioxide belletjes die zacht op het huidoppervlak uiteen spatten. Dit staat ook wel bekend als carboxy-therapie. Deze belletjes zorgen ervoor dat zuurstofrijk bloed direct naar het behandelgebied wordt gestuurd. Op deze manier komen zowel extra zuurstof als voedingsstoffen van binnenuit in de huid. Het resultaat is een stralende en goed gevoede huid.

 

TriPollar radiofrequentie
Bij deze stap wordt de TriPollar radiofrequentie technologie voor huidverstrakking en versteviging toegepast. Deze behandeling voelt aan als een aangename warme massage en geeft direct zichtbare verbetering in je gelaatscontouren. De kuur zorgt voor duurzame huidverbeterende resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd. Het resultaat: een frisse, strakke en jongere uitstraling.

DE voordelen:

Het resultaat: