Laat je inspireren in onze boutique

Ben je al eens binnen geweest in onze boutique? Onze winkel staan vol prachtige exclusieve parfums, verzorgingsproducten en (cosmetica) producten voor thuis.Wij zien producten als een beleving en ervaring. Veel meer dan alleen praktisch gebruik.

Laat je inspireren en adviseren door onze opgeleide beauty experts en voel je vrij om te ruiken, voelen en proberen, zodat je écht kunt ervaren wat bij jou past. We verwelkomen je graag binnenkort in onze boutique. 

Bois 1920

Vento di Fiori

Stel je een ongewone en persoonlijke geur voor die de levendigheid van helder daglicht en de elegantie van tijdloze nachten harmoniseert. 

Deze opent met een Siciliaanse citroen doorspekt met koriander en dragon. Patchoeli komt binnen om het moedig heldere begin te verzachten en te verdiepen. Dit heeft het verstilde gevoel van een geïsoleerd bos, met zon en schaduw die flikkeren door het bladerdak van groene bladeren en een weelderig tapijt van fluweelmos.

Jasmijn weeft door het groen en een basis van amber, eikenmos en muskus geeft dit de dromerige gloed van de schemering. Het sprankelende citrus vervaagt niet, maar dringt door in de diepere tonen, waardoor een betoverende mix van donker en licht ontstaat.

Bois 1920

Vento nel Vento

Een gedenkwaardig en indrukwekkend debuut; een omhullende werveling van zachte bloemblaadjes van pioenroos waarin explosieve kruidige tonen, elemi en roze peper, zichzelf invoegen.

De top glijdt onstuimig in het verfijnde hart, een hypnotiserende draaikolk van verrassende nuances van wierook en zoethout, waarop een wolk van witte musk waait.

Het zegel van deze jus wordt gegeven door een donkere en stevige dry down, massieve houtsoorten zoals patchouli, Sandelhout en Oudh verstrengelen zich met likeur en amberkleurige toetsen van benzoë en zwarte vlekken van labdanum.

 

Voor 16.30 uur besteld, dezelfde dag verzonden 

GRATIS VERZENDING
Vanaf €75,00​

perfume-channel-ico

Samples
Altijd 2 gratis samples

PROFESSIONEEL ADVIES
Mail ons of kom langs in de winkel​